Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте неще да пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помагайте неще да пали

Миналата седмица ходих до село върнах се никви проблеми нямаше.Обаче не ми се е налагало да излизам с колата цяла седмица и днес се качвам вартим ку*ец.Варти та ще се сдере ама никакъв признак недава че ще запали.Някои ако се е срещал с този проблем да сподели моля ви

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:14 ----------

kolata e 166 2.0ts
    Alfa 166 2.0 T.S 1999

Първоначално публикувано от Yavor Panaiotov Покажи съобщение
    Миналата седмица ходих до село върнах се никви проблеми нямаше.Обаче не ми се е налагало да излизам с колата цяла седмица и днес се качвам вартим ку*ец.Варти та ще се сдере ама никакъв признак недава че ще запали.Някои ако се е срещал с този проблем да сподели моля ви

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:14 ----------

kolata e 166 2.0ts
    На мен ми се е случвало - паднал акумулатор
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Като започнеш от свещи... кабели...запушен филтър..запушен катализатор.....проблем с делкото...износени четки на стартера....та чак до липса на бензин.Не ми се иска да споменавам бензинова помпа......А сега се подсещам имобилаизер има ли....
      Last edited by valio 323; d.m.y г., 16:57.

Comment

Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщение
        Като започнеш от свещи... кабели...запушен филтър..запушен катализатор.....проблем с делкото...износени четки на стартера....та чак до липса на бензин.Не ми се иска да споменавам бензинова помпа......А сега се подсещам имобилаизер има ли....
        Има колега,ама делко няма. Нека види колегата дали му работи бензиновата помпа, и дали има бензин първо.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

............датчик на колянов вал, аааа и гледам си от Люлин, прегледай тази тема преди да си закараш колата на майстор .

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%E5%E9%EA%E0
          Last edited by souze; d.m.y г., 14:14.
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

ох направо ме стресирахте.за щастие беше изгорел 1 бушон смених го и сега нямам проблеми благодаря на всички все пак
            Alfa 166 2.0 T.S 1999

Comment

ох направо ме стресирахте.за щастие беше изгорел 1 бушон смених го и сега нямам проблеми благодаря на всички все пак
              Понякога се оказват разни несъществени проблеми , затова трябва първо от тях да се проверява . Наистина те стресираха , особено с бензиновата помпа ... Още чакаме снимки на Алфата в другата тема
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

И кой бушон беше изгорял?
                Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

незнам точно мисля че този за помпата неподаваше гориво грам и на таблото ми светеше неква дюза и как го смених сичко си доиде на място
                  Alfa 166 2.0 T.S 1999

Comment

Working...
                  X